Acasă Actualitate ÎN SPATELE UȘILOR ÎNCHISE – DAR NU BUCUREŞTI 2022

ÎN SPATELE UȘILOR ÎNCHISE – DAR NU BUCUREŞTI 2022

433

Acolo se află cei care CONDUC LUMEA?!
LUMEA „trăiește” timpuri tulburi sub presiunea unor fenomene distructive ce au devenit un fel de REGULĂ pentru existența „UNORA” împotriva celor mulți.
Explicația o găsim în faptul că LUMEA este „tiranizată” de o OLIGARHIE FINANCIARĂ DIABOLICĂ ce nu „precupețește” nimic pentru a impune ORICE, inclusiv GUVERNĂRI – cu aspect tot mai evident NEDEMOCRATIC, dar clamând cu viclenie democrația.

Ca urmare, astăzi, din nefericire, asistăm cum la niveluri mari „funcționează” REȚELE SECRETE cu influențe malefice mai peste tot în lume.
Corporatocrația atotcuprinzătoare de CORPORAȚII, BĂNCI, GUVERNE, își folosește puterea financiară și politică ca o mașinărie monstruoasă spre „a subjuga” poparele pentru ca EA să acumuleze tot mai multe „bunuri”, ”prădând„ întreaga planetă, adică LUMEA „celor mulți”.
Așa s-a ajuns ca un „GRUP PLANETAR” să „înoate” în BOGĂȚIE, în timp ce miliarde de oameni se „îneacă” în mizerie, sărăcie, poluare și violență, și asta în timp ce LIDERII, „controlați și manevrați” din spatele UȘILOR ÎNCHISE, în multe și multe SUMMITURI, „navighează” pe cursul democrației și dreptății sociale pentru toți – AIUREA.

„REALITATEA MODIALĂ” se desfășoară, parcă, în baza unui plan diabolic prin care o „CLICĂ DE UNDEVA DE SUS” utilizează mijloace malefice ce întrețin RĂZBOIAE și CONFLICTE zonale, REVOLUȚII dirijate din subteran, LOVITURI DE STAT, SECESIUNI, CRIZE FINANCIARE ECONOMICE, motivate și argumentate apoi de oameni politici manipulați.
Astăzi, în LUMEA împărțită de ei în mai „multe”, dar mai ales în așa-zisa LUME a III-a, sau chiar în țările de „mâna a II-a”, FOAMETEA, EPIDEMIILE, POLUAREA, „urzite” cu iscusință au condus la creșterea considerabilă a SĂRĂCIEI și NESIGURANȚEI.
Mai mult, în mod diabolic, datoria LUMII a III-a a trecut de multe trilioane de dolari, depășind infinit mai mult cheltuielile de aici pe educație și sănătate. Peste jumătate din populația globului supraviețuiește cu mai puțin de doi dolari pe zi, în timp ce, pentru „liniștea” lor, CEI DIABOLICI, au aranjat ca, de pildă, în LUMEA a III-a, 1% din liderii statelor din această lume, cu familiile „favorite” să dețină între 70% și 90% din toate resursele financiare și proprietățile din țările lor.

O analiză atentă a LUMII DE AZI scoate în evidență faptul că niciun „SECTOR” nu scapă acestei OLIGARHII FINANCIAR-ECONOMICE spre a exercita „control și dominație” asupra acestuia. Prin pârghii diabolice, ea conduce chiar guvernele multor țări, fie MARI, MIJLOCII sau MICI, reușind ca printr-o propagandă năucitoare să manipuleze cu neobrăzare națiunile, tocindu-le orice spirit critic.
Democrația „s-a depreciat” tot mai mult încât avem mai mereu de a face cu PSEUDODEMOCRAȚIE controlată de „agenți” special pregătiți pentru asta. Deși oamenii politici vorbesc în numele democrației, REALITATEA CRUDĂ pe care o „parcurge” LUMEA este o EVIDENȚĂ a faptului că POPOARELE sunt, într-un mod abil, deturnate de la adevăruri sinistre și cumplite.

Putem „înțelege” că există o „POLITICĂ SECRETĂ” care lovește în SOARTA POPOARELOR permanent controlată și dirijată într-un mod „nebenefic” de UNII care EXISTĂ dar nu „se văd” al căror scop este o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ doar în beneficiul LOR.

ÎNTREBARE:
– Există, UNDEVA, CINEVA, care să militeze pentru „TREZIREA” la realitate, deschizând INIMILE și MINȚILE liderilor, dar mai ales ale POPOARELOR pentru a le conștientiza asupra SENSULUI MORAL al VIEȚII pentru toți „OCUPANȚII” PLANETEI?

Profesor,
ION PĂTRAȘCU
SLATINA – Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.