Acasă Actualitate Clubul Pensionarilor! La Ministerul Agriculturii, de data asta..

Clubul Pensionarilor! La Ministerul Agriculturii, de data asta..

213

        În vară, toată presa națională a luat foc și a urcat-o pe garduri pe ministresa de la Interne – Carmen Dan de la Alexandria. Pentru că a angajat în structurile centrale pensionari care cumulau și salariul și pensia. Ambele de la stat…

Timpul a trecut și la rampă iese Petre Daea – ministrul Agriculturii. Un alt caz la fel de revoltător. Pentru că Emil Marinescu nu mai poate fi, de săptămâna viitoare, director executiv al Direcției Județene pentru Agricultură Olt, și omul mai are nevoie de bani de la stat, acesta va fi angajat consilier la Petre Daea. Pe problemele direcțiilor agricole județene.
E scandalos și nedemn în același timp, în condițiile în care, în această țară, pe pariu că mai sunt câteva sute de specialiști, cel puțin la fel de bine pregătiți ca Emil Marinescu, care pot fi consilieri în Ministerul Agriculturii.
Însă, la noi, Petre Daea nu dă nici doi bani pe morală și moralitate. Doar, tot el și-a angajat-o pe fiică-sa în structurile centrale ale ministerului condus de el. Fata aia care nu avea bani de mare și îi cerșea pe facebook.
Până una, până alta, oare ce o fi gândit Emil Marinescu atunci când i s-a ivit oportunitatea? La vârsta sa și la experiența de viață…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.