Acasă Administrație CUNGREA! Recepție la canalizare. Autor: LIVIU VOICULESCU!

CUNGREA! Recepție la canalizare. Autor: LIVIU VOICULESCU!

940

        Dincolo de conflictele politice care domină Rmânia mijlocului de octombrie, mult prea departe de cei care își zâmbesc în față dar se sfâșie atunci când se stinge lumina în Palatul Parlamentului, la ani lumină distanță de fățărnicia și neputința guvernanților și a opoziției deopotrivă, sunt oameni care chiar pun în practică România lucrului bine făcut!

Mișcarea de rezistență a primarilor gospodari de la Olt are în primele rânduri un militar de carieră. Astză, primar la Cungrea. Numele lui: Liviu Voiculescu! În acest sens, iată omul și faptele sale: pe 12 octombrie 2017, în comuna Cungrea, județul Olt, are loc recepția primei rețele de canalizare publică din istoria comunei. Investiție în valore de 3.900.000 lei, susținută din surse financiare ale Agenției Fondului de Mediu (97% din valoarea lucrării) și Primăriei Cungrea (3%).
Lucrarea a început în agust 2016, realizată de SC SCADT SA și permite racordarea a 600 de gospodării. Asta la o primă „strigare”. Cungrea are astăzi un pachet compelt de utilități publice pentru o parte din locuitorii acestei comune: canalizare, apă curentă și gaze naturale. Iar drumurile de astăzi sunt mult mai bune decât cele de ieri.

Comuna poate deveni oricând o oportunitate pentru cei care vor să locuiască, măcar pe timp de vacanță, într-un peisaj de poveste. Nu degeaba se spune că aici este Sinaia Oltului. Pe lângă rețeaua de canalizare, din 12 octombrie devine funcțional și sistemul de epurare. Un mediu sănătos pentru oameni care merită, conduși de un primar care știe că România lucrului bine făcut începe de pe ulița satului românesc…
         Un amănunt lăsat intenționat la urmă de autor: primarul de la Cungrea nu e pesedist. E mai liberal decât cuprind, la un loc, prim-vicepreședinții propuși de cine or fi fost propuși și votați în consecință atunci când a fost ales Costel Moisescu președinte al PNL Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.