Acasă Actualitate Urgență! Incendiile de la depozitele necontrolate de deșeuri..

Urgență! Incendiile de la depozitele necontrolate de deșeuri..

73

       O măsură necesară luată de prefectul județului Olt, prof. Silviu Neacșu. E vremea în care ard depozitele de deșeuri necontrolate. Ultima oară, în seara de 5 octombrie 2017, la Milcov Vale. Dimineața de vineri autoritățile au dispus:

„Prefectul județului Olt, Petre – Silviu Neacșu, a avut astăzi, 6 octombrie 2017, o întâlnire de lucru, cu reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Agenției pentru Protecția Mediului Olt, Gărzii Naționale de Mediu Olt și Primăriei municipiului Slatina, în vederea prevenirii apariției unor situații de urgență generate de incendii la depozitele necontrolate de deșeuri.
Urmare celor stabilite în cadrul acestei întâlniri, prefectul județului a solicitat primăriilor de muncipii și orașe din județ următoarele: luarea tuturor măsurilor necesare pentru ca zonele unde există depozite necontrolate de deșeuri să fie supravegheate în vederea evitării oricăror evenimente nedorite; notificarea, în regim de urgență, a tuturor factorilor implicați în administrarea și gestionarea acestor zone, pentru a dispune măsurile corespunzătoare, astfel încât exploatarea acestora să se facă în condiții de siguranță și securitate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.