Acasă Actualitate Vârstnicii liberali, sărbătoriţi cum se cuvine. Ştefan Văduva „Timpul trece, dar liberalul...

Vârstnicii liberali, sărbătoriţi cum se cuvine. Ştefan Văduva „Timpul trece, dar liberalul rămâne înfipt ca stânca în pământul României”

204

La 1 octombrie, în toate ţările membre ale ONU, printre care şi ţara noastră, au loc manifestãri variate de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, care au ca scop aprecierea persoanelor vârstnice, precum şi aducerea în prim-planul opiniei publice a problemelor vârstnicilor. Unii aleg să lase deoparte probleme şi grijile, să uite numărul firelor albe de pe tâmple sau al ridurilor şi să petreacă alături de oameni pe care îi cunosc de o viaţă. Aşa se întâmplă că tinerii trebuie să înveţe că în viaţă se luptă şi în pauza dintre lupte există şi momente de distracţie, momente de neuitat, momente în care povesteşti, cu prieteni dragi, cele mai amuzante amintiri. Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice a fost celbrată şi de Organizaţia Persoanelor Vârstnice a PNL Slatina, condusă de noul preşedinte Ştefan Văduva. Evenimentul a debutat cu intonarea imnului PNL şi a continuat cu o dezbatere, iar după aceste momente a urmat o seară plină de multă muzică şi mult dans.

„Am sărbătorit Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice împreună, peste 70 de liberali vârstnici, într-un cadru familial, cu muzică şi cu dans. Am vorbit despre importanţa zilei, pentru că, din păcate, populaţia României va fi din ce în ce mai bătrână, am mai discutat şi despre nivelul de viaţă a l vârstnicilor. Dar, în acelaşi timp, am scos în relief şi faptul că ne-am întâlnit nişte liberali până în măduva oaselor, peste care au trecut necazuri, momente frumoase, oameni care nu ne-am lăsat niciodată doborâţi. La această zi importantă am stabilit să ne întâlnim periodic cu parlamentarii noştri, să ne întâlnim cu consilierii locali PNL ai Slatinei, să ne întâlnim săptămânal, conform statutului, în şedinţe ordinare, să ne întâlnim trimestrial în comitete locale de coordonare, să analizăm şi să dezvoltăm baza PNL, pentru că avem de unde. Segmentul persoanelor vârstnice este un model pentru segmentele mai tinere ale partidului şi ale Slatinei. Am stabilit să desfăşurăm şi nişte activităţi culturale de aici încolo. Liberalii sunt nişte oameni mai sensibili, cu o ţinută morală aparte. Timpul trece, dar liberalul rămâne înfipt ca stânca în pământul României”, a spus Ştefan Văduva, preşedinteel Organizaţiei Persoanelor Vârstnice a PNL Slatina.

Membrii Organizaţiei Persoanelor Vârstnice a PNL Slatina au avut parte şi de o surpriză telefonică. Senatorul Siminica Mirea a ţinut să îi felicite pe toţi cei prezenţi la petrecere. De asemenea, fiecare membru a susţinut financiar întâlnirea, deoarece, spune Ştefan Văduva, niciunul dintre ei nu a dorit să vină la o petrecere gratuită şi că s-au simţit bine contribuind, respectându-şi altfel demnitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.