Acasă Administrație Poliția de la Piatra-Olt, complice până la capăt! Cu minorii rromi infractori!

Poliția de la Piatra-Olt, complice până la capăt! Cu minorii rromi infractori!

704
         Există un obicei general: acela de a ascunde gunoiul sub preș, de a fugi de evidență, de anumite stări de fapt. Pe această notă se înscrie și situația generală de la Piatra-Olt, acolo unde cârdășia bolnavă dintre grupurile de infractori – rrome îndeosebi, și autoritățile publice, e de domeniul certitudinii.
S-a constituit un fel de acceptare bolnavă. Oamenii de buncredință suferă. Cei răi se bucură de foloasele necuvenite. Un peisaj, în această notă, se întâlnește la Piatra-Olt, acolo unde autoritatea publică vede și lasă lucrurile la voia întâmplării.
Primim de la un cititor din partea locului, căruia îi mulțumim pentru încredere, o epistolă dominată de neputință, cu personaje certe, cu fenomene antisociale grave. Iată ce spune Carmen Petrovici despre Piatra-Olt a timpurilor noastre:

„Primăria și Poliția Piatra-Olt continuă să rămână nepăsătoare la acțiunile de vandalism ale rromilor din Piatra Sat.
Sunt nepoata familie Nistor, doi bătrâni din Piatra Sat în vârstă de 83 și, respectiv, 76 de ani, care au făcut zeci de sesizari la Poliție și Primărie, referitor la pericolul la care sunt supuși de locuirea lângă rromii din Piatra Sat!
În urma articolului publicat de dvs., violențele și vandalismul asupra lor continuă. În data de 01.10.2017, ora 12:00, am fost în vizită la bunicii mei pentru o perioadă de 3 ore, iar la plecare am găsit mașina vandalizată cu multiple zgârieturi. Bunicii mei sunt amenințați că dacă nu vor pleca de acolo vor avea loc noi violențe. Am mers la Poliția Piatra-Olt pentru a declara incidentul, mi s-a răspuns că nu au ce să le facă pe motivul ca sunt minori, PRIMĂRIA nu-i sprijină în montarea de supraveghere video, motiv pentru care viața bunicilor mei este în mare periocol.
Rog sprijinul dvs. pentru a ajunge la organele abilitate în rezolvarea problemei sesizate. Sunt mii de sesizări la Poliție și la Primărie, dar fără niciun fel de rezultat, dl primar spunându-ne că nu are ce să le facă, iar Poliția ne spune că Primăria nu-i sprijină în rezolvarea problemei din Piatra-Sat, cerând de multe ori ajutorul Primăriei dar fără nicin rezultat.
CINE NU VREA SĂ REZOLVE PROBLEMA RROMILOR DIN PIATRA SAT: POLIȚIA SAU PRIMĂRIA?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.