Acasă Actualitate ALDE OLT. Stana e doar pionul! Războiul este al lui Ciugulea cu...

ALDE OLT. Stana e doar pionul! Războiul este al lui Ciugulea cu Niță…

319
În mod normal, cititorii de bună-credință nu trebuie agresați cu războaiele interne din partidele politice care odată ce-și rezolvă scrutinul electoral, în mare parte, întorc spatele alegătorului…
Dar, oamenii e bine să o știe și pe asta: cum funcționează un partid politic. Spre exemplu, săptămâna trecută, președintele de la ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, a anunțat iminenta venire în partid a lui Dan Stana, prim-vicepreședinte al PNL Olt. Imediat, Ioan Ciugulea, fost președinte al liberalilor olteni, a trecut la reacțiune, opunându-se venirii lui Stana în ALDE.
Niță insistă mai departe! Războiul e început, iar Stana e prins la mijloc. Mai departe, e treaba lor: sânge pe pereți, creieri pe tavan… Însă, cititorul trebuie să termine de citit aceste rânduri cu o singură concluzie: în toată această dispută politică nu există niciun interes față de oamenii care i-au votat sau care știu de ei! Lumea lor e doar a lor, și nu a altora. Ciugulea e vicepreședinte cu Duster la scară, la CJ Olt, Dan Stana – director general într-o subsidiară a CFR, locuri de unde statul plătește. Exact statul care strânge impozite și taxe, pentru ca ei să aibă energie bună de consumat în războiae mărunte, pline de penibil și grotesc în același timp. Țara? Care țară?
Articolul precedentVâlcea susţine un proiect legislativ al senatorului Siminica Mirea
Articolul următorRomânia elevului Ursu va fi mai bună decât a noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here