Acasă Actualitate Dan Stana a fost.. demisionat din PNL Olt!

Dan Stana a fost.. demisionat din PNL Olt!

847
Criza liberală, dacă putem vorbi în acest fel, dată de unele atitudini publice ale prim-vicepreședintelui PNL Olt, Dan Stana, a luat sfârșit. După ce Stana a încercat să convingă lumea că numirea sa în funcția de director interimar al Regionalei CFR Craiova nu are treabă cu politicul, sfârșitul săptămânii trecute a lămurit toate aspectele.
Astfel, la sediul Organizației Județene Olt a PNL, sâmbătă – 16 septembrie 2017 a fost înregistrată și acceptată demisia din partid a celui în cauză. Mai departe, duminică, la sediul Organizației Orășenești a PNL Piatra-Olt a avut loc o ședință desfășurată în prezența președintelui Costel Moisescu. Astfel, acolo s-a stabilit cine urmează să-i ia locul lui Stana în Consiliul Local Piatra-Olt și cine va conduce noul proiect politic ce începe în oraș. Despărțirea de Stana e, totuși, dureroasă, pentru cei care au crezut într-un proiect politic comun, dar nu trebuie privită ca un capăt de țară.
Pentru liberalii rămași, 2020 e anul cu o țintă îndrăzneață: câștigarea Primăriei Piatra-Olt! În schimb, Dan Stana își vede împlinit visul profesional: director mare la CFR. Despre compromisuri… cu următorul tren!
* Iată ce spunea omul politic Dan Stana într-un interviu acordat Ziarului de Olt pe 19 februarie 2015 (https://ziaruldeolt.ro/2015/02/19/interviu-cu-dan-stana-presedinte-pnl-piatra-olt/)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.