Acasă Actualitate E gata! Andrei Iordache, director la DSP Olt!

E gata! Andrei Iordache, director la DSP Olt!

688
Hewlett-Packard
Suspansul ia sfârșit! Ce a fost greu s-a dus. Concursul pentru ocuparea postului de director la DSP Olt, proba scrisă, are un câștigător: Andrei Iordache! Acesta urmează să îndeplinească și formalitatea de la interviu, peste câteva zile. Anunțul oficial al probei scrise urmează a fi făcut peste câteva ore. Nota e suficientă încât să o scoată pe contracandidata sa, dr. Talia Cincă, din joc, pentru interviu.
Greul va începe atunci când Iordache va intra pe post. Va trebui să suporte, din poziția de director executiv al DSP Olt, relații profesionale cu cei pe care îi consideră „ciuma roșie”, infractori de azi și de mâine… Însă, un om dedicat va trece peste acesta aspecte și va îndeplini cauza publică cu succes. Pentru asta, statul îi dă, la DSP, un salariu pe peste o sută de milioane de lei vechi, lunar, secretară, cafetieră și mașină de serviciu. Care ar trebui schimbată! Cu noul model de Dacia Duster!
Mai trebuie precizat că în urmă cu trei ani, Iordache a mai câștigat odată postul de director la DSP Olt, sprijinit, moral, de deputatul Valeriu Steriu și senatorul Ion Toma. Acum, la rând au fost alții, din tagma… ciumei roșii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.