Acasă Actualitate Şi-a omorât concubina în bătaie. Procurorii cer arest preventiv

Şi-a omorât concubina în bătaie. Procurorii cer arest preventiv

189

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus prin ordonanţa din seara zilei de 01.09.2017 ora 22:00 reţinerea lui Constantin Daniel-Florin, în vârstă de 40 ani, din Obîrşia, suspectat de săvârşirea infracţiunii de omor, pentru 24 de ore.
„La data de 30.08.2017, acesta a exercitat acte de violenţă fizică asupra concubinei sale, prin aplicarea mai multor lovituri cu obiecte contondente, pumnii şi picioarele peste tot corpul, provocându-i leziuni traumatice care au condus la decesul acesteia.
Din constatările preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Olt rezultă că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei interne masive secundare, unei rupturi de splină, leziuni ce s-a produs prin lovire cu corp dur contondent.”, se arată în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.
În această speţă, procurorii au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile, măsură dispusă prin încheierea nr. 60/02.09.2017 a Tribunalului Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.