Acasă Actualitate Senzațional! Unui copac din Slatina i-a crescut un BMW de la rădăcină!

Senzațional! Unui copac din Slatina i-a crescut un BMW de la rădăcină!

740

          Poporul român e patologic în privința găsirii vinovaților în altă parte. Pentru ce a fost înainte de 1989, vinovat e Nicolae Ceaușescu. Pentru ce e după, răspunderea aparține guvernanților…

În general, accidentele se produc din cauza drumurilor proaste. Sau, cel puțin, asta spun șoferii… Uitând, însă, că și omul este pe undeva, pe acolo. Așa se face că în noaptea de 27 spre 28 august 2017, în Slatina, în centru, în zona City Hotel, cu zece metri până în trecerea de pietoni, un teribilist, pentru a nu spune un inconștient ieșit la o vânătoare eșuată de oameni, a intrat pe contrasens și a lovit o mașină parcată regulamentar (foto deschidere) provocând ceea ce se vede în imaginea alăturată. Din fericire, în condițiile unui trafic aerisit, nicio persoană nu a fost rănită în grozăvia șoferului care a provocat așa ceva.
De precizat că șoferul este, de fapt, o șoferiță neatentă, conducătoare a unui alt BMW (Foto 2 – interior) care-i aparținea prietenului acesteia…. Inconștienta, căci altfel nu o putem numi pe cea în cauză, se pare că s-ar fi speriat și ar fi confundat pedala de frână cu cea de accelerație. Din păcate, cele două mașini, se pot vinde acum la un preț de 0,7 lei/kilogram, dar întrebarea care se pune este: Oare ce s-ar fi întâmplat dacă în locul autoturismului parcat regulamentar și al copacului în care a fost proiectat, șoferița respectivă ar fi avut cale liberă spre terasa de la City Hotel?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.