Acasă Administrație SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL investeşte în parcul de pe strada Piteşti

SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL investeşte în parcul de pe strada Piteşti

548

Au început lucrările de reamenajare a parcului de pe Piteşti, un parc cu o istorie bogată şi de o frumuseţe aparte. Parcul va beneficia şi de o nouă cale de acces, o pasarelă ce va veni dinspre bulevardul Nicolae Titulescu şi astfel va facilita accesul în parc. Lucrările de amenajare sunt realizate de noua firmă a Primăriei Slatina, SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL, şi se vor încheia în această vară, ca, din toamnă, parcul să poată redeveni locul preferat al celor care caută o oază de linişte, un loc frumos, în care să-şi petreacă timpul liber. Proiectul de reamajare cuprinde şi schimbarea mobilierului din parc, amenajarea de noi spaţii verzi, înlocuirea coşurilor de gunoi, amplasarea a două mese de tenis de masă, precum şi amenajarea unei scene pentru spectacole în aer liber. Parcul a mai fost amenajat în anul 2008, după zeci de ani în care nu mai fusese băgat în seamnă.
Acţiunile susţinute de cei de la SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL nu se opresc doar la parcul Piteşti. Deşi nou înfiinţată, compania de utilitate publică a intrat în atribuţii privind domeniul de activitate al acesteia: activităţi de întreţinere peisagistică, iar ca activităţi secundare toate activităţile necesare pentru realizarea obiectului privind întreţinerea, dezvoltarea şi amenajarea parcurilor, a spaţiilor verzi, a locurilor de joacă, a fântânilor arteziene şi pentru dezvoltarea urbană.
S-a ajuns în situaţia de a investi într-o nouă cale de acces spre parcul respectiv în urma unui diferend legat de proprietarul privat al terenului din zona limitrofă, care a condiţionat folosinţa bunului pe care îl deţine de realizarea acestei investiţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.