Acasă Politic PNL Olt , mesaj important!

PNL Olt , mesaj important!

333

„Noul program de guvernare al PSD e o fraudă morală realizată împotriva oamenilor activi și productivi din societatea românească”, este titlul ce deschide comunicatul de presă remis de PNL Olt, în care se face referire la programul ed guvernare al PSD. În continuare, vă redăm textul comunicatului:

„Modificările aduse programului de guvernare sunt măsuri neasumate de PSD în campania electorală şi, prin urmare, nu sunt validate de către electorat.
Partidul Naţional Liberal va acționa prin toate pârghiile legale și constituționale, pe care le are ca partid de opoziție, pentru a împiedica punerea în aplicare a acestor măsuri care nu fac altceva decât să sancţioneze tot ceea ce, încă, funcţionează în societatea noastră.
Noi, Partidul Naţional Liberal, facem apel la întreaga societate civilă şi îî chemăm alături de noi pe toţi cetăţenii oneşti ai României pentru a bloca aceste măsuri împotriva mediului privat, care vor afecta toate categoriile sociale.
Aceasta frânare a dezvoltării economice va duce, fără niciun fel de dubiu, la afectarea şi acelor categorii sociale de care, aparent, se îngrijeşte îndeosebi PSD-ul şi anume pensionarii şi bugetarii. Aceştia trebuie să înţeleagă că vor fi afectaţi direct ca urmare a implementării noilor modificări ale programului de guvernare.
Tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă pe scena politică românească demonstrează că PSD este total dezinteresat de riscul grav de a băga România în criză.
Incapacitatea PSD = SC Dragnea SRL de a guverna şi de a acoperi promisiunile, de altfel fantasmagorice, făcute românilor pentru a obţine votul acestora va genera un impact negativ asupra întregii societăţi în ansamblul ei.

Să luăm câteva exemple ale noilor măsuri cu consecinţele pe care le generează:
1. Impozitul pe cifra de afaceri: va duce la închiderea multor companii, care vor trece pe pierdere; se vor stopa investițiile private şi prin aceasta va fi frânată dezvoltarea economică; va crește numărul șomerilor; se vor reduce salariile; se vor închide afacerile; se alungă investițiile străine și chiar capitalul românesc își va muta sediul social în altă țară (Bulgaria)
2. Introducerea taxei de solidaritate: pune cruce cotei unice; sunt în pericol veniturile tuturor celor care câștigă peste medie; e precendentul care duce la introducerea cotei progresive, penalizarea celor care câștigă mai mult; este o taxă politică, o răzbunare a PSD împotriva oamenilor productivi, a clasei mijlocii
3. Impozitul pe venitul global pentru persoane fizice: presupune eliminarea cotei unice, taxarea suplimentară a celor cu venituri peste medie; încurajează birocrația și evaziunea fiscală, îi descurajează pe cei care vor să facă performanță
4. Desființarea Pilonului 2 de pensii: sacrificarea pensiilor celor care au contribuit până acum, rezultatul fiind pensii mai mici pentru cei care vor ieși la pensie în viitor; distrugerea pieței de obligațiuni, adică sunt confiscați la stat bani care circulau în piață prin intermediul adminstratorilor de pensii private
5. Taxa de 1% pe cifra de afaceri în energie și comunicații: va genera creşteri ale prețurilor pentru energie (curent, gaz) și pentru telefonie
6. Interdicția de a înființa firme: este anulată libertatea economică a individului prin interdicția de a înființa societăți comerciale, dacă persoana a avut societăți care au intrat de 2 ori în insolvență; este un atentat grav la adresa libertăților constituționale ale persoanei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.