Acasă Actualitate Fântânile curentează. Ipoteză neconfirmată…

Fântânile curentează. Ipoteză neconfirmată…

371
O persoană, care curăţa o fântână arteziană de pe bulevardul A.I. Cuza, în zona Poliţiei Circulaţie, s-ar fi electrocutat la orele 13:05. Cel puțin aceasta a fost impresia oamenilor care au văzut ce s-a întâmplat acolo…

La faţa locului, primii, au sosit poliţiştii, urmaţi de două echipaje ale Ambulanţei Olt. Persoana, un bărbat, a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Județean de Urgenţă Slatina. Bărbatul este supus evaluării stării de sănătate.
Totuși, potrivit unor informații furnizate de viceprimarul Slatinei, Claudiu Stăncioiu, care s-a interesat rapid de situație, cel în cauză ar fi suferit o problemă medicală, de ordin cardiac. O primă evaluare, potrivit aceleiași surse nu ar confirma prima impresie a martorilor oculari: electrocutarea la instalația electrică a uneia din fântânile arteziene de pe Bdul A.I. Cuza.

Actualizare – ora 15:51
Contactat telefonic, acum câteva minute, directorul medical şi putător de cuvânt al SJU Slatina, Cătălin Pătru, ne-a declarat următoarele:
„Nu a fost vorba de o electrocutare. Pacientul a rămas internat la noi, la Terapie Intensivă, prin Cardiologie, cu diagnosticul de fibrilaţie ventriculară şi comă de gradul III. A fost o tulburare de rirm gravă, de natură cardiacă. Este foarte gravă, poate să îi pună viaţa în pericol în orice moment”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.