Acasă Politic Deputatul Mariu Iancu declară că susține Guvernul Mihai Tudose. Să-l credem?

Deputatul Mariu Iancu declară că susține Guvernul Mihai Tudose. Să-l credem?

120

Deputatul PSD Marius Iancu susține noul Guvern al României condus de Mihai Tudose și consideră că acesta trebuie să dea dovadă de multă responsabilitate și putere de muncă pentru a implementa, la timp, toate măsurile economice și sociale din Programul de Guvernare.
Poziția demnitarului oltean e prima venită din partea unui parlamentar PSD de la Olt. Fie este un gest de imagine, fie Iancu e doar un soldat disciplinat al partidului. Sau, cine știe, Marius Iancu se pregătește de o dizidență în cadrul PSD Olt, organizație județeană unde, la desemnarea lui Tudose – prim-ministru, președintele acesteia s-a abținut la vot…

„Acest nou Guvern al României este numit și susținut de alianța PSD-ALDE. Este un Guvern de la care avem cu toții așteptări mari. Am promis că vom oferi românilor un trai decent și că vom dezvolta comunitățile locale din România și acest lucru trebuie să facă Guvernul Mihai Tudose”, a spus deputatul Marius Iancu.

Deputatul Marius Iancu a explicat că a votat Guvernul, dar că va urmări cu atenție activitatea miniștrilor și a premierului Mihai Tudose.
„Responsabilitatea mea ca parlamentar de Olt este să mă asigur ca votul celor care m-au trimis în Parlament să fie respectat. Oltenii au votat PSD și Programul de Guvernare al PSD și eu le susțin. Primarii olteni așteaptă implementarea proiectelor din Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL 2, în valoare de 800 de milioane de lei. Lucrările la drumul expres Craiova-Slatina-Pitești trebuie să demareze în cel mai scurt timp, iar județul Olt trebuie să primească fonduri pentru repararea drumurilor naționale. Construcția Spitalului Regional trebuie să înceapă, iar crizele de vaccin pentru copii sau medicamente pentru bolnavii cronici trebuie să înceteze. Am dat votul Guvernului Mihai Tudose pentru că trebuie să continuăm implementarea măsurilor pe care oamenii le așteaptă. Voi fi atent la activitatea Guvernului și voi reacționa atunci când voi constata că nu se respectă programul și măsurile votate de români”, a declarat deputatul Marius Iancu, cel care se face că omite faptul că noul guvern, format din Tudose și echipa sa magnifică vin în fața poporului cu un alt program de guvernare.
Ghestia cu «voi fi atent la activitatea Guvernului și voi reacționa atunci când voi constata că nu se respectă programul și măsurile votate de români» e un exercițiu de imagine. Cine și-ar închipui ca Iancu de la Olt să ia atitudine împotriva guvernului său? Dacă ar fi dorit s-o facă, o putea face ieri când ministrul Finanțelor a aruncat bursa și cursul valutar în aer, cu… privatizarea pilonului II de pensie.
Altfel, mai consemnăm că: deputatul Marius Iancu își exprimă încrederea că noul Guvern al României va asigura stabilitate în țară și va câștiga, în scurt timp, încrederea românilor. Ceea ce e un preambul la un roman științifico-fantastic.

N.A.
Tot Iancu spunea: «crizele de vaccin pentru copii sau medicamente pentru bolnavii cronici trebuie să înceteze!». Păi, cum să înceteze această criză când ministrul este același personaj care în timpul mandatului său a generat tocmai criza în cauză… Până atunci, îi așteptăm la rând pe ceilalți parlamentari PSD de Olt. Să ne spună și domniile lor cât de bun e Mihai Tudose, de la Brăila, prim-ministru. Lista este deschisă: după Iancu, următoarele locuri sunt libere la concursul de pupat ghiulul stăpânului…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.