Acasă Administrație Acuzații la adresa șefului Poliției Piatra-Olt!

Acuzații la adresa șefului Poliției Piatra-Olt!

2231

          Cele semnalate în rândurile care urmează, asumate întocmai de către persoana petentă, nu sunt o noutate. Ele reprezintă o stare de fapt specifică la Piatra-Olt și nu numai. Acolo unde sunt comunități de romi compacte, se ajunge în situația ca minoritatea… majoritară să fie într-o neputință vădită în raport cu practicile consacrate ale celor care impun reguli de conviețuire socială, bazate pe teroare, mizerie și atitudini ostile infracționale.
Poziția publică, asumată de cititorul nostru, ar trebui să devină parte din agenda de lucru a conducerii Prefecturii Olt, IPJ Olt, dar să intre și în atenția celor care militează pentru drepturile minorităților!
Fără niciun alt comentariu vă reproducem întocmai poziția semnalată de cititorul nostru:

          „Stimate Domnule/ Doamna,
Numere meu este Oana Evans si va trimit acest e-mail in legatura cu bunicii mei care locuiesc in Piatra Sat, comuna Piatra Olt.
Bunicii mei, Ana si Teodor Nistor au locuit in Piatra Sat toata viata lor, crescand 2 fiice si 4 nepoti care ii adora. Bunicii mei locuiesc pe strada Poiana, langa comunitatea de romi din sat.
De fapt, ei au locuit toata viata lor langa comunitate de romi, cand aceasta comunitate era formata din cateva familii si cateva case.
De-a lungul timpului aceasta comunitate de romi s-a extins de la cateva zeci de persoane la sute de persoane, la zeci de case, construind case pe teren apartinand candva cosiliului local.
Bunicii mei au avut probleme cu aceasta comunitate toata viata lor, avand tot timpul lucruri si animale furate din curte.
Motivul pentru care va scriu astazi si va cer ajutorul este pentru ca bunicii mei, la fel ca majoritate locuitorilor din sat si din satele din imprejurimi, sunt terorizati de comunitatea de romi, sunt atacati in propria casa, sunt amenintati tot timpul, in timp ce Politia si Consiliul Local nu par sa faca nimic sa isi ajute cetatenii la nevoie.
Am vorbit personal cu Primarul Localitatii Piatra, domnul Udrescu, care nu pare dispus sa faca nimic, desi a primit numeroase plangeri de la cetatenii locali. Am incercat sa vorbesc cu domnul Avram Emilian, comisar sef de Politie, care a refuzat sa vorbeasca cu mine.
Eu si familia mea suntem intr-o situatie foarte disperata, bunicii mei se tem in propria casa, nu pot sa doarma noaptea, sunt distrusi. Sunt mereu amenintati de romi.
Noi dorim ca aceasta situatie sa se faca publica si sa se faca presiune pe Politia locala, pe Primarie. Nu este posibil ca acesti romi sa fie lasati sa terorizeze oamenii, sa le fure munca de o viata intreaga.
Va rog sa ne ajutati. Nu mai avem alta solutie debat sa apelam la ajutorul dumneavostra.
Va multumesc!
         Cu respect,
Oana Evans”

3 COMENTARII

  1. da aceasta dsra expune o situatie de disperare .parintii mei locuiesc in Piatra sat si au trecut in nenumarate randuri prin situatii grele ,de disperare cu tiganii care fura tot ce intalnesc in cale si sunt sustinuti de alesii primariei Piatra olt.Am pus camere de luat vederi si am prins hotii si AM DUS FILMUL LA POLITIA PIATRA OLT.cred ca asta trebuia sa o faca dumnealor nu noi.masuri….jale ca motiveaza ca procurorii le dau drumul tiganilor daqca ii aresteza s-au ca sunt minori.sa-i ia dracu de tigani sa-i mute sqa nu le mai dea ajutor social sa se implice si primaru nu numai locatarii disperati.

  2. Este foarte adevarat. Au intrat peste bunicii mei in casa cu paru’n mana. La fel cu socrii mei. Au furat tableta baiatului meu din casa,si nimic. Domnu politist zice pai daca nu sti cine a fost ce sa FAC. Ce sa faci pai sa pui OSU LA treaba prietene,sa cauti urme,sa iei amprente sa ceri descrierea indivizilor si sa cauti. Da este mult m ai usor sa stea burtile’n masina si sa traga pe dreapta cand vad numere de buc.si alte zone ca poate pica ceva. A intrebat cineva politistii din ce bani au vile,masini scumpe,etc. Nu

  3. Primarul e vinovat numarul 1, se scuza ca nu are ce sa le faca, iar politia Piatra olt dupa cum se stie, e cea mai corupta, manjita… ei doar trec la intersectie la „vama” si atat, nu intereseaza pe domnul politist ca Marinescu circula pe str Garii cu 150km/h , nu aplaneaza scandalurile de la magazinul lor din sat, nu se implica decat spre interesul lor… sunt multe de spus. …foarte multe….concluzia: schimbati toti cu mic cu mare si din politie si din primarie( o parte) iar lumea sa se destepte si sa faca exact ca la Parscoveni ! Locuiesc in Slatina dar rar mi-a fost dat sa vad asemenea prostie ca la Piatra sat…pacat de comuna, tiganii vor conduce !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here