Acasă Învățământ 60 de ani. Reîntâlnirea unei generaţii!

60 de ani. Reîntâlnirea unei generaţii!

93

Joi, 15 iunie 2017, a avut loc întâlnirea PROMOŢIEI 1957 a Institutului de Cultură Fizică din Bucuresti, unicul în ţară pe vremea aceea, institut ce era dotat cu un corp profesoral absolut de excepţie, printre care somităţi de valoare mondială. Şaizeci de ani au trecut de când, cu inimile tinere şi pline de dorinţa împlinirii visului de a ajunge să semănăm în sufletele curate de copii sămânţa bucuriei celei mai mari pe care o poate avea omul, BUCURIA MIŞCARII ! Din cei 252 câţi am fost în anul I mai suntem câţiva. Moara Timpului şi-a luat, rând pe rând, drepturile. Inegalabila şi prima medailiată olimpică a României, gimnasta Elena Leuştean, apoi
Emilia Liţă, Suliţaşul Alexandru Bizim, mândrie a ţării şi a Europei şi atâţia şi atâţia alţii, prea mulţi ca să fie enumeraţi, care au fost pe acele timpuri mândrii naţionale, europene şi mondiale, şi-au luat zborul spre Veşnicie.
De acolo, din depărtări, ei ne privesc împăcaţi că au dat ţării tot ce au avut mai bun şi mai înalt. Privesc de sus, cu înţelepciune, zbuciumul nostru şi mărunta luptă de a mai exista. Într-o zi. ne vom întâlni şi vom reface din nou familia aceea fără egal, ce am trăit clipe de înălţare, care au fost un dar fără preţ oferit vieţii.
ICEF, URA! ICEF, URA! ICEF URA! URA! URA!

Prof. N. Sebesan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.