Acasă Fără categorie Un final care anunţă începutul. USAMV Slatina, a treisprezecea promoţie

Un final care anunţă începutul. USAMV Slatina, a treisprezecea promoţie

153

Vineri, cu începere de la ora 10:00, a avut loc, în sala de festivităţi a filialei Slatina a Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV) Bucureşti, ceremonia de încheiere a unui nou ciclu de absolveni, al treisprezecelea. Studenţii din Anul 4 erau vizibil emoţionaţi şi nu numai ei, ci şi cei care le-au îndrumat paşii în în cei patru ani de studii.

La ceremonie au participat prefectul judeţului Olt, Silviu Neacşu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, Virgil Delureanu, directorul Direcţiei Agricole Olt, Emil Marinescu, profesorul Victor Tiţa, dar şi Dinu Toma, decanul Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală. Gazdă şi maestro de ceremonii a fost profesor dr. Ion Bozgă, directorul filialei Slatina a USAMV Slatina, cel care a avut, ca de fiecare dată, în acest context, emoţii.
Absolvenţii au primit o diplomă de excelenţă şi un trandafir. De restul, în drumul vieţii, se vor ocupa ei. La final, toţi studenţii şi-au aruncat tocile, în semn de bucurie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.