Acasă Actualitate Prysmian inaugurează, oficial, noua fabrică din Slatina. Marți, pe 13!

Prysmian inaugurează, oficial, noua fabrică din Slatina. Marți, pe 13!

331

Marţi, 13 iunie 2017 este o zi importantă pentru Prysmian Cabluri şi Sisteme Slatina, care inaugurează o nouă fabrică de cabluri de fibră optică, cea mai mare investiţie de profil din Europa.

Printre invitaţii de marcă, se vor afla şi Valerio Battista, CEO al Prysmian Group, Francesco Fanciulli, CEO, CEE Region, E.S. Marco Giungi, Ambasadorul Republicii Italiene la București, autorităţi locale, reprezentanţi la vârf ai comunităţii de afaceri, companii partenere, alţi invitaţi speciali.

Compania se prezintă ca fiind lider mondial în industria de cabluri si sisteme electrice şi de telecomunicaţii. Cu o experienţă de peste 130 de ani si prezenţa în peste 50 de ţări din intreaga lume, şi avand 19.000 de angajaţi şi 91 de fabrici, Grupul este bine poziţionat la polul înaltei tehnologii în sectoarele de cablaje pentru energie şi telecomunicaţii.Grupul a fost creat prin asocierea companiilor Prysmian şi Draka, deja lideri pe pieţele pe care le reprezentau, datorită inovaţiei şi know-how-ului tehnologic. Astăzi, combină punctele tari ale celor două şi înregistrează creşteri ale potenţialului investiţional şi extinderi ale acoperirii geografice, oferind, în acelaşi timp, cea mai extinsă gamă de produse, servicii şi know-how tehnologic disponibilă pe piaţă. Grupul Prysmian este de asemenea cunoscută ca fiind o societate publică, listată la bursă, fără a fi controlată de către un acţionar, condusă într-un mod transparent care îşi canalizeaza eforturile pentru obţinerea şi menţinerea încrederii constante din partea investitorilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.