Acasă Actualitate Ziua copilului, sărbătorită prin muzică, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina

Ziua copilului, sărbătorită prin muzică, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina

292
Joi, 1 iunie 2017, de Ziua Internațională a Copilului, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, copiii pregătiți de Marian Toma, în colaborare cu Primăria Municipiului Slatina, și Asociația Culturală Center Inter-Art sărbătoresc așa cum se cuvine, cu muzică de calitate și multă voie bună…
Mai exact, într-un program diversificat, tinerii artiști și-au propus să-i impresioneze pe cei prezenți atât vocal, cât și instrumental, experimentând muzica live, acompaniați de o trupă compusă din: tobe, chitară solo, chitară de acompaniament, dar și chitară bas.
„Suntem la al 4-lea concert pe care îl organizăm, dar este pentru prima data când am ales provocarea aceasta pentru ei. Îmi doresc foarte mult ca acești copii să se obișnuiască și să învețe ce înseamnă să cânți cu o trupa live și nu pe negativ”, a spus Marian Toma, cel care îi pregătește pe tinerii artiști olteni.
Altfel, mai trebuie spus că organizatorii au pregătit mai multe surprize, cu multe zâmbete, distracție și bucurie, fapt pentru care slătinenii interesați sunt așteptați în număr cât mai mare, joi – 1 iunie 2017, ora 19:00, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.