Acasă Cultură ATELIERUL – o expoziție impresionantă, sub semnătura elevilor de la Colegiul „Titulescu”

ATELIERUL – o expoziție impresionantă, sub semnătura elevilor de la Colegiul „Titulescu”

226

Începând cu mijlocul acestei săptămâni, de miercuri, 31 mai 2017, și până pe 7 iunie a.c., între orele 17:30-22:00, la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”, elevii de la clasa de arte a Colegiului Național „Nicolae Titulescu” din Slatina participă la o frumoasă și inedită expoziție cu lucrarile de atestat pe care aceștia le-a avut de realizat…

Astfel, trebuie spus că în buna organizare a vernisajul respectiv s-au implicat, printre alții, profesorii Carmen Boiangiu, Nicolae Sulger, Aurelian Preduț, alături de profesorii coordonatori Delia Vasile și Elena Adriana Vâlcea, urmând a expune elevii: Andreea Alexandru, Larisa Boștinaru, Marian Calotă, Dragoș Dumitrescu, Cristina Filip, Alina Constantin, Octavian Florea, Gabriel Geambașu, Ionuț Geană, Andreea Șandor, Vasile Scaete, Adina Manolache, Diana Mihai, Andrei Neciu, Mădălina Olteanu, Mihaela Trana, Alexandra Turcu, Jesica Zamfir.
„Avem elevi mai mult sau mai puțin talentați, unii care muncesc și dezvolta reale aptitudini izvorate din dorința lor de a face artă dar și elevi ce respiră, traiesc și visează artă! În ATELIER, pentru un bun climat poți sa te consulți «nițel» cu «vecinul» despre tematică, să nu mai vorbim despre micile comentarii cu privire la lecție, care sunt libere și dătătoare de noi viziuni și astfel ne angrenam într-un brainstorming neprogramat, cu adevărat important la orele practice. «Pasărea» creioanelor, că este vorba depre B1, B2, pentru construcție, că e B8 sau B14 pentru axele de forță… fiecare cu rostul lor, la momentul și etapa potrivită sau pasele cu guma de șters… sunt deja învechite! Am spus destule despre jocurile noastre! Nu trebuie să le știți pe toate, cel mai simplu este să fii prezent la expoziția noastră, pentru că noi desenăm tridimensional: cu sufletul, mintea și cu vizualul, astfel vei vedea chiar tu căt de talentați și muncitori suntem”, se arată pe pagina de prezentare a evenimentului, găzduită de platforma Facebook.
Așadar, cei interesați de expoziția prezentată sunt așteptați, la ATELIER, timp de o săptămână, în fiecare după-amiază, între orele 17:30-22:00, la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” din Slatina!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.