Acasă Actualitate Opt candidaţi pentru 11 iunie

Opt candidaţi pentru 11 iunie

154

Sâmbătă, 27 mai a.c., începe campania electorală pentru ocuparea funcţiei de primar în comunele Osica de Sus şi Sprîncenata. Opt candidaţi intră în competiţie: cinci la Osica de Sus şi trei la Sprîncenata.
La Osica de Sus, pentru fotoliul de primar, concurează: Gheorghe Manicea actualul primar interimar – PSD, profesorul Sabin Roşca – PNL, medicul veterinar Remus Cernătoiu – ALDE, Marian Raicea, funcţionar în cadrul primăriei din Osica de Sus – PMP, şi Alexandru Văduva, fost şef de post în localitate – PRM.
La Sprîncenata sunt trei candidaţi: Marin Mihăeşteanu – PSD, Daniel Gigi Cătănoiu – PNL, George Alexandru Popescu – PMP. ALDE nu are candidat la Sprîncenata, ci îl va susţine pe cel de la PSD. Alegerile vin în urma faptului că cele două comune au rămas fără primari. Mandatele primarilor Cezar Filip, de la Osica de Sus, şi Marin Mihăeşteanu, de la Sprîncenata, au încetat la sfârşitul verii trecute din ordinul prefectului juedţului Olt. Aceştia au contestat deciziile, însă fără sorţ de izbândă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.