Acasă Fără categorie Slatina, în floare…

Slatina, în floare…

166

În fiecare an, Slatina infloreşte, înmiresmând aleile, parcurile. Anul acesta, manifestarea „Expo-Flora”, va debuta pe 18 mai a.c. şi se va desfăşura până pe 21 mai. „Expo-Flora” a ajuns la cea de-a XXIII-a ediţie, iar iubitorii de flori pot vizita standurile firmelor din domeniul floral, ale producătorilor sau comercianților de flori și material dendrologic.
„Deschiderea oficială va avea loc joi – 18 mai, orele 10.30, la eveniment urmând să participe edilul municipiului, Emil MOȚ, viceprimarii Gigi VÎLCELEANU și Claudiu STĂNCIOIU, dar și o parte dintre consilierii locali. La «EXPO FLORA» și-au anunțat intenția de participare un număr de 56 de agenți economici, dintre care 27 sunt firme specializate în domeniul vizat de manifestarea menționată, restul fiind agenți economici ce vor comercializa produse de artizanat & handmade, dulciuri, jucării etc.
Pentru a-și putea vinde produsele în cadrul «EXPO FLORA», expozanții vor plăti o autorizație de funcționare în valoare de 12 lei/zi, la care se adaugă o taxă de teren pentru expunere de 2 lei/mp/zi.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.