Acasă Actualitate Compania de Apă Olt. 10 ani în beneficiul oltenilor

Compania de Apă Olt. 10 ani în beneficiul oltenilor

127

În anul 2007, Compania de Apă Olt S.A a fost înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Olt la 8 martie 2007, fiind principalul operator regional pentru prestarea serviciului de alimentare cu apă, canalizare și epurarea apelor uzate. Compania de Apă Olt și-a început activitatea în mai 2007 și, în prezent, își desfășoară activitatea în municipiile Slatina și Caracal, în orașele Corabia, Scornicești, Potcoava, Piatra Olt și Drăgănești Olt și în comunele Slătioara și Vitomirești.
Vineri, 19 mai, în curtea interioară Sediul Central Compania de Apă Olt, strada Artileriei nr.2, Slatina, va avea loc dezvelirea plăcii anversare „10 ani Compania de Apă Olt”- la ora 11.30. La eveniment vor fi prezenţi membri ai autorităților județene și locale şi parlamentari de Olt.
Compania va organiza porţi deschise la Stația de Epurare Slatina, sâmbătă, 20 mai 2017- între orele 9.30 – 12.30. Transportul va fi gratuit pus la dispoziţia celor interesaţi – plecare Bulevardul AI Cuza – zona Vacanța – Stația de Epurare și retur. Tot în aceeaşi zi, va avea loc şi Premierea veteranilor și pensionarilor Companiei de Apă Olt, persoane care au contribuit la dezvoltarea companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.