Acasă Actualitate Întreprinderile mici și mijlocii, stimulate prin programul ,,Start-up nation România”

Întreprinderile mici și mijlocii, stimulate prin programul ,,Start-up nation România”

588

Miercuri, 3 aprilie a.c., în Sala „Europa” a Consiliului Judeţean Olt, a avut loc conferința prilejuită de lansarea programului „Start Up Nation”. Evenimentul a avut loc la iniţiativa Organizaţiei de Tineret a PSD Olt, condusă de Ionuţ Ivan. Conferinţa a fost susţinută de Harry Ilan Laufer, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț si Antreprenoriat, Adrian Mlădinoiu, secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, şi Radu Ghinea, directorul Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperație (OTIMMC) Craiova.

Programul ,,Start-up nation România” se adresează tinerilor cetățeni români cu vârsta minimă de 18 ani, care doresc să își înființeze o companie și care vor fi motivați să rămână în țară și să desfășoare activități de antreprenoriat, fapt ce va contribui la crearea de noi locuri de muncă. Programul încurajează dezvoltarea spiritului antreprenorial și a fost aprobat de către executiv prin Ordonanța de urgență 10/2017 pentru stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii.

„Programul, deşi se adresează, în special, tinerilor, nu este un program doar pentru tineri, el nu are o limită de vârstă. Noi ne dorim ca, prin acest program, să sprijinim ideile bune şi creative”, a spus Adrian Mlădinoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.