Acasă Actualitate Primăria dezminte!

Primăria dezminte!

245

Pe 1 mai a.c., pe pagina de Facebook a organizaţiei non-profic „Mişcarea Dreptate pentru Animale” au fost postate o serie de imagini şocante în care apar câini arşi. Imaginile, care nu oferă niciun indiciu că s-ar fi făcut lângă adăpostul de la Sărăceşti, erau însoţite de următorul text: „Romania 2017… Slatina judeţul Olt. La poarta adăpostului public de la Sărăceşti au fost descoperite aceste imagini groaznice. Voluntarii care au descoperit imiginile au anunţat autorităţile, poliţie/ DSVSA! Adăpostul primăriei Slatina este un lagăr de exterminare unde câinii sunt omorâţi fără respectarea legislaţiei! Puteţi trimite mesaje primăriei Slatina la adresa de mail: office@primariaslatina.ro”
Primăria vine cu o reacţie la postarea respectivă. Municipalitate respinge acuzaţiile făcute la adresa adăpostului canin de la Sărăceşti, unde funcţionează Serviciul Public de Gestionare a Câinilor Stăpân Slatina.
„Considerăm pozele și acuzațiile drept o încercare de manipulare a populației, diriguitorii MDPD omițând că asemenea acuzații pot fi ușor verificate. Prin urmare, având în vedere că ONG-ul menționat nu a considerat să aducă dovezi mai substanțiale, decât o serie de fotografii și acuzații care nu indică în niciun fel vreo legătură directă cu autoritățile locale, Primăria municipiului Slatina își rezervă dreptul de a acționa în judecată Mișcarea Dreptate pentru Animale (MDPA) București, după finalizarea anchetei dispusă deja de autoritățile competente. ONG-ul amintit va avea astfel ocazia să probeze în instanță că acuzațiile aduse autorităților locale din Slatina și postate pe pagina sa de Facebook sau nu veridice.” se arată în dezminţirea prezentată de Primăria Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.