Acasă Cultură „Cu și despre TINEri serbăm SET”, la Școala Gimnazială George Poboran din...

„Cu și despre TINEri serbăm SET”, la Școala Gimnazială George Poboran din Slatina

318
Tineri din judetul Olt au ocazia să participe în cadrul unor evenimente de consultări din sfera dialogului structurat în data de 2 mai 2017. Scopul evenimentului este de a identifica nevoile reale ale tinerilor punând în practică dialogul structurat. Totodată evenimentul își propune să formeze tinerii pentru a fi implicați în activități de tineret și voluntariat, dar și să-i informeze referitor la Prioritățile Conferinței UE pentru Tineret.

Evenimentul „Cu și despre TINEri serbăm SET în județul Olt” organizat sub forma unei cafenele publice urmărește crearea unor punți, legături pentru a crește motivația copiilor facă ceva pentru viața lor de zi cu zi, să le deschidem noi orizonturi prin desfășurarea unor activități în care să folosim strategii modern de educație nonformală.
De asemenea, organizatorii acestei activități- Școala Gimnazială „George Poboran”, Asociația „Learn for you!”, DJST, având ca responsabili cadrele didactice următoare – director Alexandru Bîscoveanu, Eugenia Ioana Vlad, Carmen Jianu, Lavinia Prună, Luminița Stancu, Maria Iordana, Cramen Nedelcu, Otilia Sterie, Daniela Ivan, reprezentanți ai DJST Olt – Nicoleta Stanca și Magda Dobrescu, urmăresc prin acest eveniment introducerea unei abordări inovatoare în lucrul cu copiii: de identificare a nevoilor emergente actuale ale copiilor și tinerilor și de creare a unei metodologii de intervenţie activă, prin antrenarea elevilor în activități nonformale de învățare experiențială.

Prin activitățile propuse se urmăresc: creşterea numărului de tineri implicați în evenimente de consultare și formare, creşterea calităţii evenimentelor de tineret cu privire la consultarea publică, participare și dialog structurat, asigurarea unei reprezentativități geografice echilibrate, din perspectiva participării tinerilor în procesele de consultare ca parte a dialogului structurat și activități de participare și învățare non-formală.
Pregătiți pentru viață, pregătiti pentru societate!

Profesori
Vlad Eugenia Ioana
Alexandru Biscoveanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.