Acasă Actualitate Băutura… conduce!

Băutura… conduce!

144

Poliţiştii olteni au depistat, în trafic, mai mulţi şoferi care „luaseră la bord” înainte de a se urca la volan, în perioada 21-23 aprilie 2017. Vineri, 21 aprilie a.c., poliţiştii de la Rutieră au depistat un bărbat de 41 de ani, din Slatina, care îşi conducea automobilul şi avea o concentraţie de 0,71 mg/ l alcool pur în aerul expirat. În acest caz, poliţiştii au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
În ziua următoare, pe 22 aprilie, tot în municipiul Slatina, poliţiştii au oprit un tânăr de 21 de ani, din Slatina, care conducea sub influenţa alcoolului. Acesta avea o concetrație de 0,98mg/l alcool pur în aerul expirat.. Şi în cazul acvestui tânăr s-au demarat procedurile de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii prezentate anterior.
De Sfântul Gheorghe, poliţiştii au depistat un şofer din comuna Vădastra, în vârstă de 24 de ani, care conducea o maşină fără a avea permis auto. Acesta a fost testat şi cu aparatul alcooltest, iar poliţiştii au observat că tânărul a avut o concentraţie de 0,59 mg/l. alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au deschis o anchetaă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.