Acasă Politic Ion Moisescu, noul preşedinte al PNL Olt!

Ion Moisescu, noul preşedinte al PNL Olt!

1084

La Casa de Cultură a Tineretului din Slatina a avut loc, vineri, 21 aprilie 2017, Comitetul de Coordonare al Partidului Naţional Liberal Olt. Liberalii olteni s-au întâlnit pentru a-şi alege preşedintele, doi prim-vicepreședinţi, opt vicepreşedinţi şi 15 membri ai Biroului Politic Judeţean., dar şi un trezorier, preşedintele Comisiei de Arbitraj Judeţene şi preşedintele Comisiei de Revizie şi Cenzori. La prezidiu s-au aflat, printre alţii: senatorul Siminica Mirea, deputatul Gigel Ştirbu, fostul preşedinte al PNL Olt, dar şi invitaţii: candidatul la funcţia de preşedinte al PNL, Ludovic Orban, președintele PNL București, Cristian Bușoi, fostul secretar general al PNL, Marian Petrache, președintele PNL al Sectorului 3 din București, Florin Alexe, vicepreședintele regional al PNL, Cristian Buican, președintele PNL Mehedinți şi deputatul Virgil Popescu.

Moisescu: „De mâine ne apucăm de treabă”
Noul preşedinte al PNL Olt este Ion Costel Moisescu, ce a întrunit un număr de 368 de voturi din 400 de membrii delegaţi la Comitet. Acesta a avut un discurs în spiritul liberalismuluiîn care a spus că îşi propune un partid unit, serios şi nu va ierta pe acela care va vinde partidul. Moisescu a fost singurul candidat la funcşia de preşedinte al PNL Olt, deoarece candidatura lui Mădălin Teodosescu a fost respinsă pe motiv de depăşire a termenului de depunere a candidaturii.
Sunt adeptul echipei, vreau invincibilitatea primarilor noștri, seriozitaze şi puterea de convingere. Eu sunt de la Scornicești, de unde sun mama, tata, bunica și bunicul comunismului și, de trei mandate, de când sunt președinte, PSD e pe locul doi, de trei mandate câștigă PNL primăria cu trei nume diferite. O echipă omogenă și unită poate să producă cel mai bun produs și să-l și susțină. De săptămâna viitoare, vreau să dăm drumul la sondaje pentru alegerile locale. Nu voi tolera vânzarea. Nu o să tolerez oamenii care ne vând pe câteva voturi. Ori suntem uniți, ori afară, dacă nu va merge! Să facem echipe puternice, astfel încât să ne putem bate cu PSD de la egal la egal. Dacă împreună reușim să echilibrăm partidul, să dăm încredere, să fim uniți, putem să câștigăm alegerile din 2020. Campania de la parlamentare din 2016 a fost un dezastru pentru noi. O merge Cioloș la Sibiu, dar nu merge la Olt. Să ținem cont de particularitatea județului. Azi ne alegem conducerea, de mâine ne apucăm de treabă”, a spus Moisescu.

În continuare, vă prezentăm lista cu noi ocupanţi ai funcţiilor de conducere din cadrul PNL Olt şi numărul de voturi obţinute de aceştia, prezentată de preşedintele comisiei de votare, Mircea Popescu:
Ion Moisescu, preşedinte – 368 voturi.
Prim-vicepreşedinţi:
Ioana Gherghiţa – 363 voturi,
Dan Stana – 361 voturi,
Adrian Mulţescu – 365 voturi,
Cătalin Nedelcu – 357 voturi,
Radu Marian – 363 voturi,
Cristian Pavel – 359 voturi,
Liviu Voiculescu – 366 voturi,
Tomel Băeţică – 364 voturi,
Gabriel Nicolescu – 322 voturi,
Sorin Ţîrcomnicu – 361 voturi.
Membri:
Ioan Prioteasa – 363 voturi,
Viorel Rogojinaru – 361 voturi,
Florin Homorean – 360 voturi,
Viorel Dumitrescu – 357 voturi,
daniel tudor-357 voturi,
marian tudorica-353 voturi,
Emanuel Oproiu – 351 voturi,
Florea Niculae-350 voturi,
Ştefan Nicolae-347 voturi,
Cătălin Giurea-344 voturi,
Ion Ciocan – 340 voturi,
Gheorghe Ştefan – 339 voturi,
Ionuţ Dima – 337 voturi,
Cătălin Popescu – 333 voturi,
Victor Iacobescu – 328 voturi.
Trezorier: Ionuţ Neacşu – 355 voturi.
Preşedinte Comisia de Revizie şi Cenzori: Radu Gheorghe – 349 voturi.
Preşedinte Comisia de Arbitraj Judeţeană: Gigel Vieru – 353 voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.