Acasă Actualitate Poliţişti olteni, atacaţi în Bucureşti de doi suspecţi

Poliţişti olteni, atacaţi în Bucureşti de doi suspecţi

110

Doi bărbaţi din Bucureşti au păcălit o persoană din Scorniceşti, căreia i-au vândut seminţe hibrid contrafăcute purtând denumirea unor mărci înregistrate.
Persoana păgubită a depus o plângere, iar procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au demarat cercetări cu privire la comiterea infracţiunilor de înşelăciune, contrafacerea unei mărci şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Prinşi în Capitală, suspecţii au recurs la o metodă de intimidare a poliţiştilor prin a lovi repetat maşina oamenilor legii de la Olt.

„Cu ocazia activităţilor desfăşurate pentru identificarea autorilor, ofiţeri din cadrul IPJ Olt s-au deplasat în municipiul Bucureşti unde, în încercarea de a-i prinde pe suspecţi, aceştia din urmă au tamponat în mod repetat autoturismul organelor de poliţie producând suferinţe fizice acestora şi avarierea autoturismului. La data de 02.03.2017 au fost efectuate percheziţii la cinci adrese utilizate de suspecţi, ocazie cu care a fost identificată o fabrică clandestină de produs şi împachetat seminţe hibrid, produse fito-sanitare contrafăcute precum şi 253 de saci cu seminţe hibride contrafăcute. În activităţile desfăşurate procurorii au fost sprijiniţi de către lucrători din cadrul DGPMB – Poliţia Sectorului 6, Serviciul de investigare a criminalităţii economice şi Poliţia Locală Sector 4.” se arată în comunicatul de presă remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.