Acasă Actualitate Siminica Mirea. Amendamente pentru judeţul Olt

Siminica Mirea. Amendamente pentru judeţul Olt

194

La o şedinţă recentă a Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci, senatorul Siminica Mirea a depus trei amendamente pentru judetul Olt: două la comisia amintită anterior și unul la Comisia de mediu. Cel din urmă nu a primit aviz, însă doar primele două au primit. Iată ce spunea senatorul după şedinţa de la comisie:

„În viziunea mea, a fi senator, înseamnă responsabilitatea de a contribui cu toată priceperea la îmbunătățirea legislației în general și în particular la bunăstarea locuitorilor județului Olt, județ pe care-l reprezint în Senatul României. În această săptămână, s-au sustinut amendamentele depuse în comisiile de specialitate, pentru avizare. În calitate de senator am depus trei amendamente pentru judetul Olt, două la comisia de buget – finanțe și unul la comisia de mediu. Au primit aviz favorabil cele de la buget finanțe. Sper ca la votul din plenul celor două camere să primească răspuns pozitiv. În speranța unui sens comun, acela al dezvoltării județului Olt, fac apel la colegii din județ, să mi se alăture și să susțină aceste amendamente.”

Senatorul a susţinut apoi, în plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului, am amendamentele pentru cetățenii judetului Olt: înființare rețea de alimentare cu gaze naturale în comuna Mihăești; punte peste Olteț – comuna Iancu Jianu; decolmatare baraj acumulare cu refacerea digului de protecție și a deversorului – pârâu Dorofei în zona comunei Crîmpoia. Investițiile totalizează 4450000 de lei, fonduri alocate la bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.