Acasă Actualitate Dragoș Turcitu. Executat!

Dragoș Turcitu. Executat!

906

Unul dintre politicienii care are la el verbul și deține acte pe proprietatea cuvintelor. Neșansa e că de multe ori s-a poziționat puțin contra vântului, dar, chiar și așa, cunoaște, știe și are o putere de convingere care depășește pe a celor care au beneficiat în timp de funcții mai mari decât cele obținute de el până acum.

Dragoș Turcitu, căci despre el este vorba, nu mai este, de joi seara, membru în forul județean de conducere al PNL Olt. A fost exclus, mișelește, de oameni care se consideră bărbați. La ședința în care a fost luată decizia care-l privește, nu a fost nici măcar chemat. Așa e când unii au probleme digestive cu ceea ce se numește asumarea. Și, în mod concret, în sarcina lui Turcitu nu se reține nicio acuzație veridică. Povestea cu neplata cotizației e pentru adormit copiii din flori ai celor care spun că fac opoziție la Olt.
Și, uite așa, pesediștii nu trebuie să facă mai nimic la Olt în lupta cu opoziția. Se distuge singură, din interior. Pas cu pas, vorba lui Iohannis…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.