Acasă Cultură Mihai Eminescu, omagiat la Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu” din Slatina

Mihai Eminescu, omagiat la Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu” din Slatina

189

Sâmbătă, 14 ianuarie a.c., la Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu” din Slatina, poeţii olteni îl omagiază pe „poetul nemuririi”, Mihai Eminescu. Astfel, Liga Scriitorilor din România – Filiala Olt, în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu”, organizează evenimentul cultural „Zilele Eminescu”, care debutează la ora 15:30, cu depuneri de coroane la bustul poetului Mihai Eminescu de pe Aleea Personalităţilor, aflată în spatele Casei de Cultură a Sindicatelor din Slatina.
La Bibliotecă, cu începere de la ora 16:00, sunt programate momentele prezentate de ziaristul şi scriitorul Dumitru Sârghie: „Mai am un singur dor”, iar poet al patriotismului românesc, Ion Anuţa, va lansa volumul de poezii „Lacrimi pentru neam şi ţară”,
Poeţii Nicu Cismaru (Noaptea şi tăcerea strigă), Georgeta Giurea (Infinitul meu), Grigore Călin (Rob al focului interior), Paulian Buicescu (Ţipăt de heruvimi) şi Constantin Stanciu (M-am sinucis în gânduri), vor recita din propriile creaţii cu începere de la ora 17.00.
Evenimentul va fi presărat cu surprize şi cu mult suflet bun. Sâmbătă, 14 ianuarie 2017, la Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu” din municipiul reşedinţă de judeţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.