Acasă Actualitate Drumuri nesigure! Oameni morți cu zile!

Drumuri nesigure! Oameni morți cu zile!

262

Principala problemă a regiunii Oltenia este lipsa infrastructurii. A unei autostrăzi care să lege Piteștiul de Craiova, cu trecere prin Slatina. Pe care au promis-o toți, dar pași concreți nu a făcut nimeni.
Nefericitul din accidentul relatat în continuare de pompierii prezenți la fața locului pentru intervenții specifice, ar fi avut zile. Altfel, nicio șansă…

„Pompierii din cadrul Detașamentului Slatina au intervenit marți, 27 decembrie, în jurul orei 11.45, la intrarea în comuna Găneasa, la un accident rutier. În accident a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat într-un canal cu apa de circa 20-30 de centimetri.
La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, un echipaj pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță.
În autoturismul avariat se aflau două persoane, blocate în interior, prinse în centurile de siguranță, dar neîncarcerate. Șoferul autoturismului a fost găsit decedat de echipajele medicale, iar pasagera de pe scaunul din dreapta-față a fost preluată de un echipaj cu medic de la SAJ, conștientă, politraumatizată și transportată la UPU Slatina”.

Articolul precedent27 de ani de la Revoluţia din ’89. Eroii, omagiaţi la Slatina
Articolul următorSCRISOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here