Acasă Actualitate Derbedei în libertate! Teroriștii de la CEZ amenință Slatina!

Derbedei în libertate! Teroriștii de la CEZ amenință Slatina!

389

În județul în care planul de investiții asumat de CEZ în momentul privatizării societății regionale de electricitate e maculatură refolosită, devenită hârtie igienică, nervii oltenilor sunt întinși la maxim. Slatina e terorizată, în ultima săptămână, de o bandă de derbedei care lucrează la distribuitorul regional de electricitate.

Pur și simplu, în orașul de jos, fără să fie motive temeinice de suspendare a livrării curentului electric, acesta se întrerupe într-un mod ce amintește de vremurile când Nicolae Ceaușescu dispunea economii la populația casnică, pentru a suplimenta necesarul de curent pentru industrie.

Lumea e la pragul răbdării. Electrocasnicele sunt la limita de avarie, iar până acum frigul e pe cale să facă front comun cu locuințele oamenilor unde centralele termice au nevoie și de electricitate. Iar asta se întâmplă într-un județ unde nu există niciun interes din partea autorităților cât de cât responsabile să-i tragă de mânecă pe cei de la CEZ. O companie care își bate joc de oameni, în numele unui monopol de piață.

Duminică, 4 decembrie, mai bine de o oră, luni dimineața, pe 5, și, evident, miercuri  – 7 decembrie, după-amiază. Zile în care nu a nins, nu a plouat și nu a bătut vântul, iar în Slatina a fost pace, nicidecum război sau stare de calamitate…

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.