Acasă Cultură La Slatina. „Miracolul din noiembrie” 2014, prezentat de Grigore Cartianu și Laurențiu...

La Slatina. „Miracolul din noiembrie” 2014, prezentat de Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu

154

Joi, 24 noiembrie a.c., la Hotel Parc din Slatina a avut loc lansarea, pe plaiuri olteneşti, a volumului „Miracolul din noiembrie”, povestea zilei de 16 noiembrie 2014, ziua în care Diaspora şi Facebook au avut puterea de a decide cine va fi noul preşedinte al României. Klaus Iohannis a fost ales preşedinte de români, însă Diaspora a avut un cuvânt important de spus, iar mobilizarea pentru alegerile prezidenţiale a avut loc pe Facebook.

Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu au văzut acest lucru ca pe un miracol şi au scris despre acesta. „Miracolul din noiembrie” este o carte eveniment despre un popor care a înfăptuit o importantă schimbare în România.

La eveniment au fost prezenţi preşedintele Comisiei de Cultură din parlamentul României, Gigel Ştirbu, consilierii judeţeni Siminica Mirea şi Ion Moisescu, fostul primar al comunei Osica de Sus, Ion Ciocan, precum şi alţi consilieri judeţeni sau locali şi iubitori de carte.

Pe lângă cartea „Miracolul din noiembrie”, jurnalistul Grigore Cartianu a mai prezentat şi cărţile despre evenimentele din decembrie 1989, un volum despre referendumul din 2012 privind suspendarea preşedintelui Traian Băsescu şi un volum biografic despre fotbalistul Gheorghe Hagi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.