Acasă Cultură Lansări de cărţi la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina

Lansări de cărţi la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina

120

Duminică, 27 noiembrie a.c., la orele 16.30, în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, vor avea loc mai multe lansări de carte ale autorilor Ioana Mandache (Bucureşti), George Smarandache (Slatina), Aurel Furtună (Slatina) „Univers, spirit şi lumi paralele“ şi General Alexandru Grumaz (Bucureşti) „Al treilea război mondial“. Evenimentul face parte din proiectul „Acasă la Eugen Ionescu”.

Una dintre cărţile prezentate, „Univers, spirit şi lumi paralele“, abordează, conform profesorului Theodor Nedelea, multe aspecte ale vieţii văzute şi nevăzute. Autorul apelează la multe noţiuni de fizică, din fizica clasică , dar mai ales din fizica modernă , fiind bine documentat cu privire la teoria string-urilor, teoria multiversurilor, teoria Big-Bang-ului etc.
Aducerea în discuţie a unor subiecte complexe, precum psihologia cuantică sau modul în care sunt definite anumite noţiuni ca Divinitatea Absolută pot pune cititorul, mai mult sau mai puţin avizat, în diferite posturi. Autorul îşi argumentează temeinic ideile, dar lasa cititorului libertatea alegerii. Moderatorul evenimentului va fi Valeru Ciurea.

Articolul precedentAmalia Elena Tudor, un „Star de 5 *****”
Articolul următorNu e politician! Un slătinean, de 1 Decembrie la Iohannis!

2 COMENTARII

  1. mafi si in teatru . toti cei care au vrut astazi invitatie la tetru pentru sambata , li sa spus ca di 200 de bilete doar 30 au fost date la casierie iar restul ni sa spus ca sunt date la presa adica in jur de 170 ,deci o mana o spala pe cealalta , adica mafia este si in teatru si in presa

  2. mafia si in teatru . toti cei care au vrut astazi invitatie la teatru pentru sambata , li sa spus ca din 200 de bilete doar 30 au fost date la casierie iar restul ni sa spus ca sunt date la presa adica in jur de 170 ,deci o mana o spala pe cealalta , adica mafia este si in teatru si in presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here