Acasă Cultură Trupa de teatru a Teatrului Național din Caracal, la Reghin

Trupa de teatru a Teatrului Național din Caracal, la Reghin

117

La Reghin, în perioada 28-30 octombrie a.c., la Casa de Cultura a Tineretului „George Enescu”, se va organiza Festivalul Național  de Teatru Amator „Din Culise”, a II-a ediţie.

La acest festival a fost invitată și trupa de teatru a Teatrului Național din Caracal. Piesa de teatru „Al șaptelea păcat” este piesa de referință a caracalenilor pentru acest regal teatral de la Reghin.

„Acest eveniment teatral de la Reghin dorește să  constituie un schimb de experiență,  un liant între formațiile  artistice, dar și să  ofere publicului spectator un spectacol calitativ. Scopul festivalului este de a promova și  valorifica arta teatrală , realizarea de performanțe artistice, schimbul de experiență între trupele participante, promovarea valorilor consacrate ale literaturii românești și  universale, clasice și contemporane de a sprijini producțiile  de teatru, să  aducă împreună profesioniști  din domeniu în ideea consolidării unei comunități  active”, a spus Marcel Naste,  directorul Casei de Cultură a Tineretului din Reghin.

 

Articolul precedentValeriu Steriu: „La mulţi ani, Maiestate!”
Articolul următorInterviu cu profesorul Emil Albotă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here