Acasă Cultură Trupa de teatru a Teatrului Național din Caracal, la Reghin

Trupa de teatru a Teatrului Național din Caracal, la Reghin

119

La Reghin, în perioada 28-30 octombrie a.c., la Casa de Cultura a Tineretului „George Enescu”, se va organiza Festivalul Național  de Teatru Amator „Din Culise”, a II-a ediţie.

La acest festival a fost invitată și trupa de teatru a Teatrului Național din Caracal. Piesa de teatru „Al șaptelea păcat” este piesa de referință a caracalenilor pentru acest regal teatral de la Reghin.

„Acest eveniment teatral de la Reghin dorește să  constituie un schimb de experiență,  un liant între formațiile  artistice, dar și să  ofere publicului spectator un spectacol calitativ. Scopul festivalului este de a promova și  valorifica arta teatrală , realizarea de performanțe artistice, schimbul de experiență între trupele participante, promovarea valorilor consacrate ale literaturii românești și  universale, clasice și contemporane de a sprijini producțiile  de teatru, să  aducă împreună profesioniști  din domeniu în ideea consolidării unei comunități  active”, a spus Marcel Naste,  directorul Casei de Cultură a Tineretului din Reghin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.