Acasă Actualitate Mihai Cîrloganu şochează! Propunere nemaivăzută

Mihai Cîrloganu şochează! Propunere nemaivăzută

1776

Liderul tinerilor liberali din judeţul Olt, Mihai Cîrloganu şi-a luar în serios rolul de ales local în Slatina. Şi nu stă degeaba. Pentru că toată lumea vorbeşte de transparenţă, de respect faţă de banul public, Mihai Cîrloganu mai şi face ceva ce trebuie. Din respect pentru Slatina şi slătineni. Direct de la sursă, cităm următoarele:

„Având în vedere interesul cetățenilor tot mai scăzut, în ceea ce privește activitatea politicienilor şi politica în general, consider că este necesar să luam câteva măsuri prin care să transparentizăm modalitatea de adoptare a hotărârilor şi care să ușureze accesul tuturor cetățenilor la informații. Prin urmare, primul meu proiect de hotărâre din Consiliul Local Slatina se referă la ÎNREGISTRAREA ŞI TRANSMITEREA LIVE A TUTUROR ȘEDINȚELOR CONSILIULUI LOCAL, PE SITE-UL OFICIAL AL PRIMĂRIEI SLATINA. Consider că acesta este un proiect de interes public şi sper sa fiu susținut în acest demers de toţi consilierii locali, indiferent de apartenența lor politica, cât si de Mass-media”.

Rămâne să vedem dacă aleşii PSD vor trece peste rivalităţile politice şi vor susţine o asemenea propunere. Poate şi primarul Emil Moţ va fi alături de Mihai Cîrloganu. Cu siguranţă, Renică Diaconescu, înainte de a pleca în Senatul României va susţine iniţiativa colegului său din Consiliul Local. Deci, să fim pe aproape, urmează încercarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.