Acasă Actualitate Nu mai e nimic de făcut. Incredibil ce se întâmplă mâine la...

Nu mai e nimic de făcut. Incredibil ce se întâmplă mâine la Hotel City

767

Un echipament uitat în priză, la una dintre camerele hotelului City, situată la etajul doi, se face vinovat de izbucnirea unui incendiu. În încăpere se aflau şi materiale combustibile, iar incendiul s-a propagat la toate bunurile din aceasta și există riscul de propagare și la celelalte încăperi. Responsabilul PSI, împreună cu personalul hotelului, colaborează la evacuarea persoanelor din clădire.
E doar scenariul de la care pleacă un exercițiu de stingere a unui incendiu la City Hotel, organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Matei Basarab” al județului Olt. Acest exerciţiu va avea loc miercuri dimineaţă, la ora 11:00.

„La fața locului se deplasează trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autospecială pentru descarcerare. Pe timpul operațiunilor de localizare și lichidare a incendiului, la etajul trei, sunt găsite două persoane inconștiente, posibil intoxicate cu fum.
Pentru buna desfășurare a exercițiului s-a solicitat sprijinul Inspectoratului Județean de Poliție Olt, Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt și Serviciului de Ambulanță Olt.
Principalele obiective ale exercițiului sunt: verificarea modului de organizare a cooperării între forțele participante, pregătirea psihologică a efectivelor participante pentru cunoașterea modului de comportare în cazul producerii unui incendiu, verificarea căilor de acces și a locurilor de amplasare a tehnicii de intervenție”, conform informaţiilor oferite de ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.