Acasă Actualitate În prag de parlamentare. Daniel Bărbulescu, la comuniști!

În prag de parlamentare. Daniel Bărbulescu, la comuniști!

334

Reacția opiniei publice întârzie, dar nu poate fi amânată la nesfârșit. În zilele când președintele PSD anunța public titlurile din programul de guvernare, deputatul Daniel Ionuț Bărbulescu făcea o mutare neașteptată.

Departe de țară, la mii de kilometri distanță. Alesul oltean a condus delegatia Comisiei Juridice, de Disciplina si Imunitati a Camerei Deputatilor, aflat în vizită de lucru în Vietnam. Aici, Bărbulescu a avut întâlniri cu vicepreședintele Adunarii Naționale, Excelența Sa, domnul Uong Chu Luu. Vietnamul, țară asiatică, cu istorie milenară, se remarcă în anii de dată recentă prin adoptarea ideologiilor de tip comunist, chiar dacă, în prezent, și la ei există o relaxare ideologică. Mai mult, Daniel Bărbulescu recunoaște, fără să fie interogat în acest sens,  pe o rețea de socializare, grozăvia: „Am avut onoarea de a conduce delegatia Comisiei Juridice, de Disciplina si Imunitati a Camerei Deputatilor la intalnirile pe care le-am avut cu omologii nostri din R.S. Vietnam. Cu aceasta ocazie, am avut si o discutie de lucru cu Vicepresedintele Adunarii Nationale, Excelenta Sa, domnul Uong Chu Luu! Cine ia măsuri în acest caz?

N.A. După cum se observă în fotografia alăturată, chipul personajului din bust seamănă izbitor de mult cu Sebastian Ghiță. Sau, cine știe, poate chiar acesta o fi executat o misune specială de genul „Cucuveaua mov”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.