Acasă Politic Cosmin Ciorei, în rândul tinerilor social-democraţi olteni

Cosmin Ciorei, în rândul tinerilor social-democraţi olteni

618

Joi, 6 octombrie 2016, la sediul PSD Olt, a avut loc conferinţa de presă în care Cosmin Ciorei, fost candidat la Primăria Slatina şi preşedinte al Organizaţiei de Tineret a UNPR, a semnat adeziunea de înscriere în PSD Olt. Motivul a fost unul singur: UNPR şi-a pierdut identitatea, iar în PMP nu s-a găsit loc şi pentru tinerii progresişti.

Ionuţ Ivan, preşedintele Tinerilor Social Democraţi olteni, a făcut anunţul în cadrul conferinţei:
„Vreu să vă anunţ de intrarea în TSD  aunui nou membru şi a unei echipe pe care el o are. Un membru care revine în echipa noastră, un nou membru, care, aşa cum ştiţi cu toţii, are o experienţă politică şi care are nevoie de o echipă tânără prin care să îşi pună proiectele în aplicare.”, a spus Ionuţ Ivan.
Cosmin Ciorei s-a alăturat echipei PSD cu întreaga structură de tineret care a fost la UNPR. Acesta a semnat adeziunea de înscriere în partid în prezenţa reprezentanţilor presei:
„Semnez adeziunea în faţa dumneavoastră şi din acest moment pot discuta ca membru al TSD Olt. Am avut parte de cel mai greu an în modesta mea carieră de om politic, ci din cauză că ne-am pierdut identitatea, noi, ca progresişti. Am ales ca eu şi cu echipa să ne alăturămPSD-ului pentru că ne simţim bine în politica de stânga”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.