Acasă Actualitate „Sărbătoarea Nucului”, ediţia a XVII-a. La Curtişoara, muzică şi voie bună!

„Sărbătoarea Nucului”, ediţia a XVII-a. La Curtişoara, muzică şi voie bună!

438

Gheorghe Gănescu, primarul comunei Curtişoara, alături de Primăria şi Consiliul Local al localităţii, organizează ce-a de-a XVII-a ediţie a zilei comunei, intitulată „Sărbătoarea Nucului”. Invitaţi speciali, cupluri la „nunta de aur” premiate, multă muzică şi multă distracţie. Duminică, 2 octombrie a.c., de la 13:00, după meciul de fotbal dintre „Oltul” Curtişoara – „Recolta”  Stoicăneşti, care începe la ora 11:00, curtişorenii sunt invitaţi la ziua comunei, care împlineşte 527 de ani de atstare documentară.

La sărbătoarea de duminică vor participa, în calitate de invitaţi speciali: Constantin Enceanu şi Emilia Dorobanţu. Dar şi Ion Creţeanu, Maria Ghinea, Cătălin Bărbulescu, Ileana Lăceanu, Neta Soare, Gabriel Zăvoeanu, Marian Toma, Marinela Dobriţoiu, acompaniaţi de orchestra ansamblului Doina Oltului.
Ziua de sărbătoare va începe la orele 11:00, când este programat un meci de fotbal amintit mai sus. De la ora 13:00, pe scenă vor urca Ansamblurile „Flori de măr” şi „Poarta Olteniei”. De la ora 15:30, pe scenă se vor afla cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, pentru a fi premiate de primarul comunei. Distracţia continuă cu dans popular prezentat de Doina Oltului.
De la ora 18:00, Constantin Enceanu va oferi un recital de muzică populară. Acasă la ea, Emilia Dorobanţu va urca pe scenă cu începere de la ora 19:00. Cel care va închide programul oferit de primărie cu ocazia sărbătorii, este Daniel Roşoga.
Şi surprizele continuă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.