Acasă Politic Tensiuni la ALDE Olt. Cine dă primul?

Tensiuni la ALDE Olt. Cine dă primul?

580

Apropierea alegerilor parlamentare, desemnarea candidaților care să ocupe locuri pe liste crează monștrii. La ALDE OLT, Ioan Ciugulea a uitat prea repede sprijinul primit de la Mihai Niță, atunci când majoritatea pesedistă l-a acceptat vicepreședinte la Consiliul Județean. În consecință, fostul lider liberal face jocuri prin care să-l uzurpe pe Niță și să propună un om cu multiple calități și… disponibilități, pe primul loc la Camera Deputaților. Cam singurul eligibil pentru partidul lui Tăriceanu, aici, la Olt.

În schimb, președintele de la ALDE OLT, senatorul Niță, e la curent cu toate eschivele colegului său și tace și face. Pe la București, jocuri specifice de dinaintea desemnării echipei. Exact pe aceleași coordonate pe care le-a aplicat cu succes în 2012, atunci când, cam pe cont propriu, fără acordul liderilor locali, și-a asigurat poziția de senator din partea Partidului Conservator.

Deocamdată, oficial, Ciugulea și Niță sunt prieteni. Însă, este posibil ca într-o zi cei doi să-și aranjeze, reciproc, nodul de la cravată. Pe cine pariați?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.