Acasă Administrație Austriecii investesc la Slatina

Austriecii investesc la Slatina

516

Primarul municipiului Slatina, Emil Moţ, a informat presa cu privire la construirea unei fabrici care va produce centrale termice, pe un teren de 5 hectare, în zona Parcului Industrial, unde se vor crea mai bine de 170 de locuri de muncă. Actualmente, Primăria se află în discuţii cu investitorii austrieci.

Emil Moţ se arată bucuros de această investiţie, care va crea locuri de muncă şi astfel parcul industrial al municipiului se dezvoltă. Acesta a spus că lucrările de construire a fabricii vor debuta anul viitor, la începutul verii:
„Este un investitor austriac. Intenţionează să facă la noi, la Slatina, o fabrică în care să facă centrale termice pe lemn, iar aceste centrale să producă atât electricitate, căldură, cât rece. Valoarea investiţiei este undeva la 28 de milioane de euro. Terenul necesar este de 5,5 hectare. Discuţiile au fost destul de avansate, am fost pe teren, am identificat terenul respectiv. Acum rămâne să punem la punct detaliile tehnice şi procedurale, iar eu sper ca undeva în luna iunie a anului viitor să fie pusă prima cărămidă la această fabrică.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.