Acasă Politic Dumitru Niculescu menţine suspansul

Dumitru Niculescu menţine suspansul

234

Deputatul Dumitru Niculescu, recent numit de Traian Băsescu preşedinte interimar al Partidului Mişcarea Populară Olt, a susţinut o scurtă conferinţă de presă, prima în această calitate. Alături de acesta s-au mai aflat şi Marin Bobeş, prim-vicepreşedinte, Pavel Belinski, vicepreşedinte, Jenel Copilău, secretar general, şi Cosmin Florescu, secretar general adjunct.

În cadrul conferinţei de joi, 15 septembrie a.c., care a avut loc la noul sediul al PMP, în fosta locaţie a UNPR, aflat desupra fostului magazin „Vacanţa”, preşedintele PMP Olt, Dumitru Niculescu a spus că pe 26 septembrie a.c. se va cunoaşte lista candidaţilor la alegerile parlamentare, care vor avea loc pe 11 decembrie. Pe listele de la parlamentare se vor găsi doar olteni, după cum a spus acesta.

„Pe 25 septembrie, cel târziu pe 26, vom anunţa cine va deschide lista la Senat şi cine la Camera Deputaţilor. Practic, din calculele noastre este posibil să putem prinde un post de deputat. Analiza pe care am făcut-o zilele acestea nu e nici foarte bună dar nu e nici foarte rea, avem 100 de consilieri locali şi doi consilieri judeţeni. Am convocat în această după amiază o şedinţă cu toţi consilierii locali, vreau să văd şi eu cine răspunde prezent, vreau să văd pe cine mă bazez în această campanie electorală şi de mâine dăm drumul la strângerea de semnături pentru lista de senatori şi deputaţi. Obiectivul nostru este peste 10%, dacă luăm între 10 şi 12% obţinem un scor extraordinar. Cred că este un obiectiv corect, făcut prin calcul matematic, la parlamentare calcului matematic este calculul cel mai bun. Cred că vom lua peste 10%”, a spus Dumitru Niculescu.

Acesta a mai spus că nu va spune nimic despre candidatura sa pentru Parlamentul României, decât după 25 septembrie. Singurii care au spus că i-ar interesa un loc în forul legislativ al României, au fost Marin Bobeş şi Jenel Copilău.

PMP a trecut prin tranformări majore în ultimele luni, absorbind Uniunea Naţională pentru Progresul României. La nivel local, la conducerea noului PMP, s-a aflat Liviu Neagu, originar din Teleorman, iar acum, sub conducerea noului preşedinte al organizaţiei judeţene, formaţiunea politică vrea un scor bun la Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.