Acasă Actualitate Chinezu’ lichidează! Hotelul din Slatina e de vânzare!

Chinezu’ lichidează! Hotelul din Slatina e de vânzare!

1720

Chinezu’, pe numele său Marian Lazăr, un om de afaceri controversat, dar extrem de bogat. Fără prea multă școală, dar cu un simț nativ al banului, a reușit într-un timp scurt să acumuleze o avere impresionantă. Greu de estimat. Afaceri cu fier vechi, în vremea când acest comerț explodase pe relația acumulării en-detail, raportată la exportul masiv, pe piețele turcești, negoț cu betoane, atunci când se vindea pe liste de așteptare, i-au adus lui Lazăr faima de unul dintre cei mai bogați oamnei din județul Olt.

Numai că, uneori, puterea și banul deformează. Fără să aibă nevoie de necazuri, acesta și le-a căutat singur, iar în prezent ispășește o pedeapsă de 4 ani de închisoare, rezultată dintr-un dosar.. stupid. În labsența sa, afacerile merg prost. Sau, pur și simplu, împuterniciții acestuia se reorientează. Așa se face că Hotelul Prestige Central din Slatina, un complex de servicii în domeniu, situat ultracentral, e acum de vânzare. Clădirea, estimată la liber, ar valora câteva milioane bune de euro. Însă pe o piață hotelieră din Slatina unde nu mai e loc de aruncat un ac, valoarea de piață va fi mult mai mică decât investiția de acum câțiva ani.
Acum, rămâne de văzut dacă se va găsi cumpărător și ce ar putea să dezvolte acesta aici. Practic, orice investiție trebuie amortizată…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.