Acasă Administrație Proiectu’ 24. Consiliul Local Slatina…

Proiectu’ 24. Consiliul Local Slatina…

283

Miercuri, toată lumea e încordată. Ședință Ordinară la Consiliul Local Slatina. Un borderou cu ordinea de zi, format din 24 de puncte. Plus întrebări și interpelări. Mărunțișuri, concesiuni, concesionări, cheltuieli de judecată în procese pierdute prea ușor, și altele.

Cel mai tare e proiectul 24. Un fel de zborul 19, pentru cine are ceva lectură liberă în materie de obiecte zburătoare… neidentificate. Aici, nimeni nu știe să identifice conținutul real din spatele poziției propuse: „Proiect de hotărâre referitor la: avizarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Serviciului Public de Salubrizare a localităţilor din judeţul Olt şi aprobarea propunerilor de modificare a acestuia”. Acum o lună a mai fost un proiect asemănător. Liberalii s-au contrat cu pesediștii, iar câștig de cauză n-au prea avut slătinenii. Acum, rămâne de văzut cum stă proiectul respectiv și cum apără el interesul public al municipiului! Practic, pentru neavizați, e vorba de contractul de salubritate municipal și perspectivele acestuia.
În prezent, o companie privată beneficiază de o concesiune a acestui serviciu, pentru 25 de ani. Consiliul Județean Olt implementează un proiect european, care interferează cu natura juridică a contractului de salubritate din Slatina. Acum, rămâne de văzut ce va fi miercuri 24 august. Cum va susține executivul proiectul și cum vor vota aleșii locali. De stânga și de dreapta. Dreapta împărțită-n două…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.