Acasă Actualitate Mustața. Mustața e la fel!

Mustața. Mustața e la fel!

214

Nebunul planetei, este, de o săptămână încoace, Recep Tayyip Erdoğan – al 12-lea președinte al Turciei, fost prim-ministru al țării între 2003 și 2014 și fost președinte al Partidului Dreptății și Justiției Adalet ve Kalkinma Partisi (AKP).

De la o tentativă a unei presupuse lovituri de stat care a avut loc în noaptea de 16/17 iulie, omul a luat-o pe arătură. Arestează zeci de mii de oameni, introduce legi de război și e pe cale să anuleze în Turcia toate reformele din ultimul secol. Culmea e că îi și place ce face. Iar Occidentul, la toate grozăviile turcului, când nu tace, se bagă sub pat. Americanii stau rușinați și nu știu cum să reacționeze.
Celălalt personaj e Liviu Dragnea. Fost consilier local PD, într-un orășel prăfuit din Câmpia Română, fost președinte la Consiliul Județean Teleorman, fost ministru, actualmente președinte al Partidului Social Democrat. Cam al 5-lea, de la înființarea lui până în prezent.
Vrea să conducă România după alegerile parlamentare din toamnă. Sondajele sunt de partea lui. Deocamdată nu a introdus legea marțială și nici nu a arestat militari și profesori. Singura certitudine de sfârșit de iulie este mustața. E la fel. Și la turc, și la român. În plus, pe cei doi, pe lângă coafura izbitor de asemănătoare a mustăţii, îi mai leagă fundalul de culoare roşie. Partidele din care amândoi îşi drag seva sunt roşii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.